banner Angellove4you

Medium roermond

Vraag het ons!


 

Tijdens een rouwproces kan het behulpzaam zijn om contact te leggen met een overledene. Medium Esther Vogels van Angellove4you uit Roermond helpt je hierbij. Zij heeft al vele troostende boodschappen van overledenen kunnen overbrengen aan haar klanten uit heel Limburg en Brabant.

Contact leggen met een dierbare
Medium Esther Vogels uit Roermond kan in haar praktijk Angellove4you contact leggen met een dierbare overledene. Een rouwproces kan bij degene die in het aardse bestaan is achtergebleven immers jaren duren en blokkades opleveren, waardoor je niet goed in je vel kunt zitten en allerlei klachten kunt ervaren. Als medium legt Esther Vogels in haar praktijk in Roermond contact met overleden geliefden. Zij zullen eerst specifieke informatie of kenmerken doorgeven, zodat duidelijk is om welke persoon het gaat. De berichten die zij vervolgens doorgeven, zijn altijd persoonlijk, helend, helpend en troostend.

Contact
Wil je eens bespreken of contact met een overleden dierbare jou zou kunnen helpen? Neem dan contact op met medium Esther Vogels van Angellove4you in Roermond. Ze vertelt je er graag meer over. Bel naar 0475 -218 918 of 06 - 21 500 334, stuur een e-mail naar info@angellove4you.nl of maak gebruik van het contactformulier.